Residenz Werli Étterem Panzió Tarján

Residenz Werli

 
A Residenz-Werli Tarjánban, Komárom-Esztergom megyében , Budapest és Győr között található. Megközelíthető az M1-es autópályáról. Tatabányától 10 km-re 15 percre. A panziónk szobakiadással és programszervezéssel foglalkozik saját vendégek részére. A rendelkezésre álló helységek 14 fő számára kellemes, nyugodt pihenést tudnak biztosítani. A foglalási árba bőséges reggeli tartozik. Az asztalra a legfinomabb ételek kerülnek, amit korlátlanul lehet fogyasztani. Különféle szalámi, kolbász, sonka, szalonna, sajt, tej, paprika, paradicsom,r etek, hagyma, tojás-rántotta; tükör tojás; omlett; lágy tojás, műzli , vaj, jam, tea, kávé, kakaó, rostos ital, ásványvíz, fehér kenyér, barna kenyér, bagett.

Reggelit mindig személyesen szolgáljuk fel. Az étterem csak a szálló vendégek részére van folyamatosan nyitva, ezért ebédelni és vacsorázni előzetes egyeztetéssel, külön megrendelésre lehet. Finom, magyaros ételeket kínálunk. A vendégek kényelmét szolgálja a bár, a borozó, kávézó ami sajátos design-nal rendelkezik, ami Imre Tibor designer munkája.

A panzió 7 helyiségben kínál szállást a vendégeinek. Minden szobához WC+fürdő, ingyenes Wifi, ingyenes klíma, ingyenes rekuperátor, ingyenes LCD-TV, és ingyenes széf használat tartozik. A kényelmet szolgálja a minden szobában található KingSize méretű ágy (széleség: 2400mm hosszúság: 2000mm). Kellemes pihenést nyújt a terasz.

A szolgáltatáshoz tartozik az ingyenes zárt parkoló és az utcafronton elhelyezkedő, a Residenz-Werlihez tartozó szintén ingyenes parkoló. Lehetőség van a környezetünkben levő helyiségek és nevezetességek és látványosságok megtekintésére. Néhány kilométerre fekszik Vértestolna, a Vértes gyöngyszeme. Német nemzetiségű hangulatos kis falu. Ettől pár kilométerre a Gerecse és a Vértes találkozásánál terül el Tardos. Lakói többnyire Szlovák nemzetiségűek . Itt bányásszák és dolgozzák fel a világhírű vörös mészkövet a tardosi márványt, amit nem csak hazánkban, hanem a világ számos pontján használnak fel az építészetben. Innen kerültek ki a Parlamentet, esztergomi Bazilikát és számos híres épületet díszítő kövek.

A Gerecse alján fekszik a 900 éves Héreg község. Közkedvelt kirándulóhely innen érhető el a Mátyás királyról elnevezett Királykút forrás. Légvonalban alig 5 km-re, közúton kb. 10km-re kanyargós, szerpentinen kellemes hegyes, dombos erdős környezetben érhető el Bajna község. Itt a található a felújítás alatt álló Metternich barokk kastély. A kastélyt Sándor Móricz és felesége örökölte. Ő volt a híres ördöglovas a korának legendás hőse. Néhány percnyire autóval Gyermely községbe érünk. Itt készítik a híres Gyermelyi tésztát.Gyermely Budapest agglomerációjához tartozik. A község nevezetessége még a vadaspark.

Közeli városok

Tatabánya

Tatabánya 3 faluból állt össze: Alsógalla , Felsőgalla , és Bánhida. A három település összevonásából alakult ki a mai város amit a Vértes hegység ölel körül. Nevét a tatai medence szénlelőhelyéről kapta. Alsógallát és Felsőgallát Német nemzetiségűek , Bánhidát Szlovák nemzetiségűek lakták és részben még ma is. Nevezetességei: A Kő hegyen felállított Turul madár, ami közép Európa legnagyobb emlékműve. Ma már nincs bányászat. Jelenleg a világ legfejlettebb technológiájú multinacionális cégei telepedtek meg és adnak munkalehetőséget Tatabánya és környéke lakosainak. Szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget a Gyémánt fürdő , Csónakázó tó valamint a Vértes Pláza biztosít.

Tata

Tata a vizek és a műemlékek városa. Az ide látogató vendég gyönyörködhet a római fürdőromban , Pálmaházban ami a Cseke-tó partján épült az Angol parkban. Megtekintheti az Eszterházy kastélyt és a hozzá tartozó épületeket ami az Öreg-tó partján található. Híres a Fényes fürdő és strand. Sportolásra és szórakozásra vágyóknak lehetőséget nyújt az Olimpiai edzőtábor. Itt lehetőség van Teniszezésre , Úszásra stb.

     
  Vendéglő Tarjánban
Étterem Tarjánban
Borozó Tarjánban
Horgásztó
Tarján
Tatabánya Gyémánt Fürdő
Tatai Vár
    2831 Tarján, Csalogány u. 13.     tel/fax: +36 34 372-232         e-mail:residenzwerli@gmail.com  
Residenz Werli Étterem és Panzió, Tarján